Angajații TVR să nu se lase timorați, să respingă orice decizie a unei conduceri aflate în afara legii

După lovitura de stat eșuată din vară, USL încearcă acum o “lovitură de palat” împotriva postului național de televiziune, susține vicepreședintele PDL, Radu F. Alexandru. Senatorul face un apel către angajații TVR să nu se lase timorați.

“Claudiu Săftoiu, și întregul Consiliu de Administrație, aflați după decizia CCR în ilegalitate, nu au acționat nici o clipă în beneficiul instituției, ci ca un comando de mercenari, puși să cucerească și să supună TVR”, a arătat Radu F. Alexandru.

Potrivit acestuia, decizia privind organizarea și componența Comisiilor de evaluare și de judecare a contestațiilor nu a fost supusă votului CA și aparține în exclusivitate lui Claudiu Săftoiu.

“Directorul TVR este un om care în slugărnicia împinsă dincolo de orice limită față de partidul care l-a instalat într-o funcție cu care nu are nimic în comun, ca experiență și competență, se expune sancțiunilor Codului Penal, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată”, a spus Radu F Alexandru, care a făcut un apel către angajații TVR să nu se lase timorați și să respingă orice decizie a unei conduceri aflată în afara legii.

Sursa: EVZ

Lasă un răspuns