APEL CĂTRE OAMENII LIBERI!

Suntem la finalul unei luni în care partidele aflate în cursa electorală ar fi fost datoare să se prezinte în fața electoratului cu programele de guvernare cu care se angajează se conducă țara în următorii patru ani.

Asta a făcut ARD: un program precis, cu identificarea clară a problemelor cu care se confruntă România, cu soluții concrete pentru deblocarea și relansarea economiei naționale.

La polul opus, USL a desfășurat cea mai amplă operațiune de manipulare a electoratului la care am asistat în ultimii 22 de ani. O campanie concentrată în totalitate pe Traian Băsescu: ”răul național”, încercând în felul acesta, pe de o parte, să fugă din fața realității și să ascundă bilanțul catastrofal al celor 7 luni de guvernare – pe de altă parte, să mascheze lipsa oricărei viziuni și a oricăror soluții pentru 2013, an care se anunță ca unul dintre cele mai dificile din punct de vedere economic.

Ce au însemnat cele 7 luni de guvernare USL? Romania a început anul 2012 cu o prognoză de creștere economică de circa 2% și îl încheie sub zero, la minus 0,5 – minus 1: o pierdere de aproape 4 miliarde de euro la PIB României. Toți indicatorii economici sunt în scădere gravă față de nivelul lăsat în luna mai de Guvernul Ungureanu: producția industrială a scăzut cu 4%; industria prelucrătoare scădere de minus 5%; construcțiile minus 6%, în mai 2012 erau la plus 19%; transporturile și comunicațiile minus 3,5% în mai erau la plus 2,1%; exporturile minus 9%, în mai erau la +3,8%.

Creșterea prețurilor ne plasează pe locul 1 în UE: față de luna mai, creșteri de 34% la legume, 17% la fructe, 14% la ouă, 7% la ulei, 19% la energie termică, 12% la salubritate și 8% la carburanți. Practic, fiecare familie din România este afectată de inflaţie, de scăderea veniturilor reale şi de reducerea nivelului de trai.

Toate apelurile ARD adresate atât premierului Ponta, ca și celorlați membri ai Guvernului, de a participa la o serie de dezbateri publice pe temele stringente ale economiei naționale au fost refuzate sistematic! Minciuna ridicată pe culmi fără egal și repetată zi de zi, calomnia, acuzele cele mai nerușinate aruncate fără nici o probă, glumițele de trei parale – astea sunt singurele domenii în care ”Primul plagiator al țării se dovește performant”.

Resping cu fermitate felul în care liderii USL, invocând sondaje fabricate la comandă, încearcă să convigă oamenii că ”meciul este deja jucat”, că USL va câștiga alegerile la scoruri astronomice, că ne îndreptăm spre un viitor Parlament în care reprezentanții opoziției vor ocupa câteva locuri ”la galerie”. Este un capitol din operațiunea de manipulare de care vorbesc și care nu urmărește decât demoralizarea oamenilor, convingerea că totul este pierdut, că cine se gândește să voteze ARD nu are de ce să se mai deranjeze, mai bine rămâne acasă. Minciuni peste minciuni! Nu mai departe decât la referendumul din vară ”trâmbițele USL”, ”sociologii”, ”analiștii politici”: toți ”independenți” și toți pe statele de plată ai atot-puternicului Felix anunțau demiterea președintelui ca o certitudine, dând și procentul uriaș cu care vor câștiga. Au mințit atunci, mint și acum și vor avea surpriza să vadă, prin scorul ARD, că lumea nu-și mai face iluzii legat de toate promisiunile lor, din care nu au onorat nici una!

Vă chem la vot! Pe toți cei care vreți să trăiți omenește într-un stat de drept; într-o țară în care Justiția e liberă; instituțiile statului funcționează apărate de legi; stabilitatea economică este garantată de stabilitatea politică – o țară privită cu respect și încredere de toți partenerii europeni și nord-atlantici.

”România noastră”, a oamenilor liberi: cei care avem încredere în judecata și în discernământul nostru, este România care trebuie să renască după alegerile din 9 decembrie.

Români veniți la vot și dați votul vostru candidaților ARD!

Lasă un răspuns