SOS ROMANIA!

Recenta declarație a lui Crin Antonescu: ”USL va avea o majoritate în Parlament mai mare decât a FSN în anii 90” dincolo de încărcătura ei electorală evidențiază o perspectivă față de care nici un om cu un dram de minte nu trebuie să rămână indiferent: DICTATURA MAJORITĂȚII PARLAMENTARE A USL. Ne-au arătat de ce sunt în stare, din momentul declanșării tentativei de lovitură de stat, când Constituție, legi, instituții, parteneri în UE și nord-atlantici au fost călcați în picioare și batjocoriți și asta vor face și acum, dacă Dumnezeu își va întoarce fața de la România și vom ajunge să trăim sub dictatura USL.

Nu este nici un cuvânt forțat în rândurile de mai sus, este reflecția firească și profunda îngrijorare pe care fiecare dintre noi cred că trebuie să o conștientizeze în fața unui pericol pe care Crin Antonescu nu se ferește să ni-l fluture sub nas.

Șase ani i-au trebuit opoziției democratice din România să învingă dictatura FSN. Alți 4 ani pierduți azi, ca urmare a instalării unei DICTATURI A MAJORITĂȚII PARLAMENTARE A USL, ar șterge practic România de pe harta politică a Europei.

Nu trebuie să se întâmpla așa ceva.

Un vot astăzi împotriva USL înseamnă o șansă pentru România!

O șansă pentru fiecare român!

Un răspuns la SOS ROMANIA!

  1. DRAGOMIR MARIANA spune:

    Eu sper din tot sufletul sa vina cati mai multi la vot si sa voteze impotriva USL,dar tare imi este frica de cei idoctrinati de p.osturile de TV ale lui Voiculescu

Lasă un răspuns