UN PLAGIATOR ACUZĂ

În aceste zile toți secretarii de stat, consilierii mei, toți experții guvernamentali, care au lucrat în această perioadă au fost la Cotroceni și l-au învățat pe președinte ce să spună , că domnia sa nu știa , habar n-avea ce s-a negociat”: declarația îi aparține premierului Victor Ponta și reprezintă o nouă culme a nerușinării pe care reușește să o escaladeze. Premierul-plagiator ascunde faptul că înaintea oricărei reuniuni internaționale, președintele României, oricare a fost și va fi el, se consultă cu specialiștii din domeniile de interes în așa fel încât poziția țării să poată fi susținută cu argumentele cele mai aplicate și mai convingătoare.

Să răstălmăcești pregătirile avute de șeful statului și să le prezinți ca pe niște ”meditații” luate în pripă în drum spre avion este proba unei mizerii morale pe care numai un om dovedit ca hoț intelectual putea să o producă.

Dle. Victor Ponta, decât să fi copiat ca un neputincios din cărțile altora, mai bine ați fi cerut o mână de ajutor de la niște oameni pricepuți și nu v-ați fi pus în situația de-a fura titlul de ”doctor” cu o lucrare de tipul copy-paste.

Un răspuns la UN PLAGIATOR ACUZĂ

 1. Aurica spune:

  De cand s-a aflat ca Ponta este un plagiator si un mare mincinos,in fiecare zi,neancetat,actualul partid in opozitie,ar fi trebuit sa spuna acest lucru.Este o rusine pentru natiune,ca un astfel de personaj sa fie prim ministru.
  Acest partid,USL,ne-a adus la marginea prapastiei.Nu au reusit sa faca nimic pentru popor.
  Eu nu pot sa inteleg,toti guvernantii sunt alesi de noi,deci avem tot dreptul sa-i tragem la raspundere,de ce nu au nici o responsabilitate publica ?
  Ar trebui sa fie un serviciu online,care sa ne dea dreptul de-a trage la raspundere acesti guvernanti,sau a sesiza nereguli observate de noi.
  Eu nu mai suport atata josnicie.Cum putem sa stam drepti cand suntem condusi de niste mincinosi,plagiatori,hoti ?
  Ce exemplu dam copiilor,nepotilor nostrii ?
  Trebuie sa am increde in noul partid de dreapta.Voi sustine toti tinerii competenti,dar dati-mi voie sa am un pic de retinere.
  Cu respect.

Lasă un răspuns